6ο Ετήσιο Σεμινάριο "Σημειωτική και Βίβλος", 24-28.2.2020, ΑΠΘ

Σας προσκαλούμε στο 6ο Ετήσιο Σεμινάριο "Σημειωτική και Βίβλος" το οποίο διοργανώνεται από το Κέντρο Ανάλυσης Θρησκευτικού Λόγου (CADIR) του Καθολικού Πανεπιστημίου της Λυών, του Εργαστηρίου Βιβλικών Σπουδών του Τμήματος Κοινωνικής Ποιμαντικής ΑΠΘ και του Εργαστηρίου Σημειωτικής της Φιλοσοφικής Σχολής ΑΠΘ από 24 έως 28 Φεβρουαρίου στη Θεολογική Σχολή ΑΠΘ.
Στο πλαίσοο του σεμιναρίου το οποίο είναι ελεύθερο για το κοινό Θα αναλυθεί σημειωτικά ο Πρόλογος του Κατά Ιωάννη Ευαγγελίου.
Ειδικοί προσκεκλημένοι είναι η Ομότιμη Καθηγήτρια του Τμήματος Αγγλικής Γλώσσας & Φιλολογίας ΑΠΘ Karin-Bocklund Λαγοπούλου και ο Ομότιμος Καθηγητής του Τμήματος Αρχιτεκτόνων ΑΠΘ και Αντεπιστέλλον Μέλος της Ακαδημίας Αθηνών Αλέξανδρος-Φαίδων Λαγόπουλος σε μία εισήγηση με τίτλο: Σημειωτική Αφηγηματολογία: Μια ανάλυση του Άρχοντα των Δακτυλιδιών με τη μέθοδο του A.-J. Greimas.
Πληροφορίες: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.